Werken bij Hecht

Hecht bestaat uit GGD Hollands Midden, GHOR Hollands Midden, RAV Hollands Midden en ZVH Hollands Midden.

Drie werknemers luisteren naar een sprekende collega om een tafel.
Home » Werken bij

Wil jij graag werken bij een organisatie die zich inzet voor gezondheid, veiligheid en kansen voor iedereen in regio Hollands Midden? Heb jij een open blik, denk jij in oplossingen en heb jij een duidelijk doel voor ogen? Dan kun jij met ons samen doen wat nodig is. Dit is de kern van ons handelen. Ze zijn van toepassing op alles wat we denken, zeggen en doen.

Voordelen van Hecht

Hecht zet zich in voor een gezond en veilig Hollands Midden en bestaat uit GGD Hollands Midden, de GHOR, de Regionale Ambulance Voorziening en het Zorg- en Veiligheidshuis. Hecht heeft veel doorgroeimogelijkheden en gunstige arbeidsomstandigheden.

Is dit ook wat jou drijft?

Kom bij ons werken!

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Jaarlijks lopen diverse HBO en WO studenten stage bij ons. Kijk bij de vacatures of er een stage open staat. Zo niet, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met je mee of er iets mogelijk is.

Naast een interessante baan in een dynamische organisatie, hebben wij uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dit (of een deel hiervan) uit te laten betalen of er extra vakantie uren van te kopen. Ook krijgt de combinatie van werken en de zorg voor thuis bij ons veel aandacht. Zo kennen wij een gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Er zijn veel verschillende banen bij Hecht. Hecht bestaat uit:

GGD Hollands Midden, GHOR Hollands Midden, RAV Hollands Midden en ZVH Hollands Midden. Verder zijn er banen in Centraal Ondersteunende Dienst en Control en Concernstaf.
GGD Hollands Midden beschermt, bewaakt en bevordert publieke gezondheidszorg.
GHOR Hollands Midden verbindt veiligheid en zorg.
RAV Hollands Midden verleent ambulancezorg aan mensen in de regio.
ZVH Hollands Midden organiseert passende zorg voor een veiliger leven.

Zeker! Bij Hecht krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen, trainingen en workshops waarbij ook ruimte is voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Inhuurdesk

Benieuwd naar welke inhuur- of zzp-opdrachten beschikbaar zijn? Schrijf je in via Hechtzetin.nl en houd het aanbod in de gaten. In het jaarbeeld van 2022 vind je wat Hecht als organisatie betekent voor regio Hollands Midden.