Home » Nieuwe website Veilig Thuis Hollands Midden
Nieuwe website Veilig Thuis Hollands Midden

Nieuwe website Veilig Thuis Hollands Midden

We hebben de website van Veilig Thuis (VT) in een nieuw jasje gestoken. Het ziet er moderner uit en informatie is makkelijker te vinden dan voorheen. Ook hebben we een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt door informatie te herzien, verbeteren aan te vullen en waar mogelijk weg te laten. Daarnaast is er extra aandacht besteedt aan het toegankelijk maken van de website voor een brede groep mensen. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk eenvoudige taal te gebruiken.  

Collega’s van communicatie en beleid hebben samengewerkt om dit resultaat te behalen. En een aantal collega’s van Veilig Thuis hebben meegedacht vanuit hun werk en hun ervaring met cliënten. Ook hebben we niet nagelaten om wat goede ideeën van andere Veilig Thuizen te ‘pikken’.

Standaardisering websites 

Onze Veilig Thuis-site was al een tijdje aan vernieuwing toe. Afgelopen tijd heeft Hecht een mooi systeem ontwikkeld om nieuwe sites in te maken. De nieuwe VT-site past daar nu perfect in en is mooi in lijn met de eerder gelanceerde sites zvhhm.nl en wijzijnhecht.nl. Dit mes snijdt aan twee kanten: Allereerst geeft het bezoekers van onze websites een eenduidig beeld. Daarnaast is het voor ons veel handiger om meerdere websites van Hecht binnen één systeem te onderhouden.

Ideeën?   

We vinden het leuk om te horen wat je van de website vindt! Heb je ideeën, suggesties of werkt iets niet goed? Mail het naar infozvh@zvhhm.nl