Woo

Wet open overheid

Op grond van de Wet open overheid (Woo) heeft iedereen recht op informatie over wat de overheid doet. In de Woo is geregeld dat wij zelf actief bepaalde informatie openbaar maken. Ook is daarin geregeld, dat iedereen zelf om publieke informatie mag vragen. Wil je meer weten over de Wet open overheid? Dan kun je terecht op de website van de Rijksoverheid.

Hoe kun je ons om publieke informatie vragen?

Iedereen mag vragen om alle publieke informatie van Hecht. Als je op zoek bent naar informatie over een bepaald onderwerp of naar een bepaald document, stuur ons dan je verzoek toe via woo@wijzijnhecht.nl. Onze Woo-contactpersoon helpt je dan verder.

Wij maken ook actief publieke informatie openbaar

Op deze website vindt je informatie over ons. Verder staat in onze gemeenschappelijke regeling welke taken en bevoegdheden we hebben en informatie over de ANBI status van Hecht.

Bestuurstukken Hecht

Openbare bestuurstukken vind je op de pagina Bestuur & Beleid. Staat het stuk wat je zoekt er niet tussen? Stuur een woo-verzoek naar woo@wijzijnhecht.nl.

Klachten

Soms ontvangen wij klachten over ons handelen. De meeste van deze klachten kunnen wij oplossen door het voeren van een persoonlijk gesprek of door een interventie. Meer weten?

Regelingen en verordeningen

De regelingen en verordeningen van Hecht vind je op onze website en op Overheid.nl

Besluiten op Woo-verzoeken

Iedereen mag vragen om alle publieke informatie van Hecht. De besluiten die op deze verzoeken worden genomen en de documenten die daarbij zijn geopenbaard vind je via de link.